Zes winkeldieven aangehouden

donderdag 19 maart 2015

Schagen - Callantsoog - De politie heeft woensdag en donderdag in totaal zes personen aangehouden wegens winkeldiefstal. In alle gevallen ging het om mannen in de leeftijd van 22 tot 51 jaar, afkomstig uit Roemenie.

Op woensdagmiddag controleerde de politie drie mannen in eenpersonenauto. In de auto bleken zij babyvoeding te hebben, afkomstig van eensupermarkt aan de Kievitlaan in Schagen. Bij controle bleken hier elfverpakkingen babyvoeding te zijn gestolen. De politie hield drie mannen aan. Debabyvoeding en de auto werden in beslag genomen.

Op donderdag werd babyvoeding gestolen in een winkel aan deSchoolstraat in Callantsoog. Hier verdwenen veertien verpakkingen. In de autovan de verdachte trof de politie echter meer verpakkingen babyvoeding aan. Debabyvoeding en de auto werden in beslag genomen.

De verdachten zijn inmiddels in verzekering gesteld.

De politie verzoekt winkeliers, die slachtoffer zijn gewordenvan diefstal van babyvoeding om zich te melden. De politie is bereikbaar optel.nr. 0900-8844.

2015069971-248

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Callantsoog | 112 alarmeringen Callantsoog | Goedkoop Tanken in Callantsoog | Supermarkten in Callantsoog | Weerbericht Callantsoog