Restauranteigenaar om het leven gebracht bij overval

woensdag 21 oktober 2009

Gisteravond, dinsdag 20 oktober 2009 rond 22.30 uur, is restaurant De Visserman aan het Dorpsplein overvallen. Vermoedelijk drie mannen gingen de zaak binnen en overvielen de 55-jarige mede-eigenaar van de zaak, die om het leven werd gebracht. Ze gingen er met een geldbedrag vandoor.
De mannen kwamen gewapend via de hoofdingang de zaak binnen. Ze overvielen de eigenaar in de zaak en oefenden geweld op hem uit. Hij is ter plaatse overleden. Er is niet gebleken dat er geschoten is. In de zaak waren enkele medewerkers aanwezig die op de grond moesten gaan liggen. Zij raakten niet gewond. Er waren geen gasten in het pand aanwezig. De verdachten hebben het pand verlaten en zijn in het donker verdwenen. Ze zijn nog voortvluchtig. Onmiddellijk na de melding heeft de politie een onderzoek ingesteld. Uitvalswegen werden in de gaten gehouden. Er werd een speurhond ingezet en het verhoren van getuigen is begonnen. Tevens is er een buurtonderzoek van start gegaan. Er is een rechercheteam van 20 politiemensen met het onderzoek bezig. Getuigen die iets bijzonders hebben gezien of gehoord worden verzocht telefonisch contact op te nemen met de regionale recherche in Den Helder via 0900-8844. Informatie verstrekken via Meld Misdaad Anoniem kan ook via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Callantsoog | 112 alarmeringen Callantsoog | Goedkoop Tanken in Callantsoog | Supermarkten in Callantsoog | Weerbericht Callantsoog